Συλλυπητήριο Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά για τον θάνατο του Αριστείδη Τσιπλάκου

0 min read

Με λύπη μας, αποχαιρετούμε σήμερα έναν εξαιρετικό πολιτικό, πατριώτη και υπουργό που αφήνει μια μεγάλη κενή θέση στον κόσμο της πολιτικής. Ο θάνατος του Αριστείδη Τσιπλάκου είναι μια μεγάλη απώλεια, αφήνοντας πίσω του μια σειρά από επιτεύγματα και μνήμες που θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Ήταν πραγματικά ένα φως που έλαμπε στον χώρο της πολιτικής. Με την αφοσίωσή του στην δημόσια υπηρεσία, πάντα επιδίωκε το καλύτερο για τους πολίτες και προσπάθησε να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για την χώρα μας, για το νομό μας.

Οι πρακτικές πολιτικές του αποφάσεις συνέβαλαν στην πρόοδο και την ευημερία της χώρας μας, ιδιαίτερα της Βοιωτίας που τόσο αγάπησε. Μέσα από τα έργα του, κατάφερε να ενισχύσει τον αγροτικό κόσμο παρεμβαίνοντας με ένα έργο πνοής για την εξυπηρέτηση της άρδευσης της Κωπαΐδας και κυρίως της ευαίσθητης περιοχής του Ορχομενού και του Αγ. Δημητρίου.

Ο θάνατος του Αριστείδη Τσιπλάκου είναι μια τεράστια απώλεια για την πολιτική μας κοινότητα και για όλους εμάς που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους αγαπημένους του. Ας θυμόμαστε πάντα την αφοσίωσή του στον λαό και την προσφορά του στην πατρίδα. Σήμερα, αποχαιρετούμε έναν ευπατρίδη, έναν άνθρωπο που άφησε αποτελεσματικό έργο τόσο στη χώρα όσο και στον νομό. Μπορούμε να τιμήσουμε τη μνήμη του, συνεχίζοντας να αγωνιζόμαστε για τις αξίες που υπηρετούσε και πιστεύουμε ότι θα μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Share...

Διαβάστε επίσης...