Μήνυμα Δημάρχου Λεβαδέων, Γιάννη Ταγκαλέγκα, για τη Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

0 min read

Παγκόσμια ημέρα των αδέσποτων ζώων σήμερα και είναι μία καλή ευκαιρία να αναλογιστούμε τις πράξεις μας και να εντείνουμε τις προσπάθειες ολιστικής διαχείρισης αυτού του ζητήματος.

Ο Δήμος Λεβαδέων υλοποιεί πρόγραμμα περισυλλογής, εμβολιασμού, στείρωσης και τσιπαρίσματος αδέσποτων ζώων και δίνει τη δυνατότητα της υιοθεσίας σε οποιοδήποτε δημότη επιθυμεί ένα ζώο συντροφιάς.

Επίσης, έχουμε τοποθετήσει σε περιφερειακά σημεία της πόλης ταΐστρες και ποτίστρες που τροφοδοτούνται σε καθημερινή βάση, ώστε να εξασφαλιστεί η καθημερινή τροφή των αδέσποτων φίλων μας.

Κυρία όμως επιδίωξη μας είναι η κατασκευή του καταφυγίου αδέσποτων ζώων, που αποτελεί χρόνιο αίτημα των φιλοζωικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στη πόλη μας, αλλά και βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας της τοπικής μας κοινωνίας.

Σε αυτήν την κατεύθυνση έχουμε κινηθεί και εκπληρώνοντας την προεκλογική μας δέσμευση, έχουμε επιτύχει την έγκριση κατασκευής του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Δήμο μας.

Η προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά και ο σεβασμός της ζωής των αδέσποτων ζώων θα βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσπάθειας μας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Share...

Διαβάστε επίσης...