Συνάντηση του Δημάρχου Λεβαδέων με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λιβαδειάς

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων, Γιάννης Ταγκαλέγκα, επισκέφθηκαν σήμερα εκπρόσωποι του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λιβαδειάς και συγκεκριμένα, η Πρόεδρος κ. Λουκία Βαρουξή, η Αντιπρόεδρος κ. Αθανασία Χέβα, η Γραμματέας κ. Αθανασία Τζερεμέ, η Ταμίας κ. Τριάδα Τσίμπρη καθώς και η κ. Πολυτίμη Βενιζέλου, μέλος του Συλλόγου. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε λόγος για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου και συζητήθηκε η αξιόλογη συμβολή των φαρμακείων που λειτουργούν στην πόλη κατά την πανδημική κρίση. 

Ο κ. Ταγκαλέγκας ευχαρίστησε τον Φαρμακευτικό Σύλλογο για τη δράση του τα τελευταία δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας και τόνισε ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα υποστηρίζει κάθε ενέργεια του Συλλόγου για τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να επιτελούν το έργο τους με σθένος και υπομονή με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών.

Share...

nea

Next Post

Βράβευση της Δ.Ο.Υ. Λιβαδειάς από τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε.

Τρ Δεκ 20 , 2022
Τον Δήμαρχο Λεβαδέων, Γιάννης Ταγκαλέγκα, επισκέφθηκε, σήμερα, ο Διευθυντής της Δ.Ο.Υ. Λιβαδειάς κ. Κεραμμύδας Σπύρος για τις δανειακές συμβάσεις στο πλαίσιο των χρηματοδοτήσεων από το αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».  Επί τη ευκαιρία τον συνεχάρη για  τη βράβευση της Δ.Ο.Υ. Λιβαδειάς από τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. κ. Πιτσίλη Γεώργιο κατόπιν της υπερεπίτευξης των […]

Σας ενδιαφέρουν