Δήμος Θηβαίων: Δωρεάν rapid tests τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, στη Δομβραίνα

O Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζει τις δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης του κορωνοϊού. 

Για τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, έχει προγραμματισθεί η διεξαγωγή δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου(rapid tests) στη Δομβραίνα της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο της Δομβραίνας και θα πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους από τις 9:00 π.μ. έως τις 14:00. Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης(ΑΜΚΑ).

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι δημότες επιθυμούν να υποβληθούν σε δωρεάν rapid test μπορούν να προσέρχονται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Θήβας (Πινδάρου 112), και ώρες από τις 8:30 π.μ. έως τις 14:45. 

Ο Δήμος Θηβαίων απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Share...

nea

Next Post

Αναβάλλεται λόγω καιρού ο παιδικός διαγωνισμός «Μικρασιατικά Τσουκαλομαγειρέματα»

Σα Νοέ 5 , 2022
O ενθουσιασμός μας μεγάλος, η συμμετοχή από την πλευρά των μαθητών ακόμη μεγαλύτερη στον παιδικό διαγωνισμό «Μικρασιατικά Τσουκαλομαγειρέματα», που είχε προγραμματιστεί γι’ αυτή την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, στις 11:00 π.μ. Δυστυχώς, ο καιρός δεν είναι σύμμαχός μας. Οι προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για καταιγίδες και οι προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο […]

Σας ενδιαφέρουν