Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα προς τον Πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιάννης  Ταγκαλέγκας συγχαίρει τον Πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδειάς, κ. Γεώργιο Κωσταγιάννη για την βράβευση του ποιήματος του με τίτλο «Υμνογραφία στη Βοιωτική Γη – της Ευστεφανωμένης» στον 38ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός».

Η βράβευση του συμπολίτη μας πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2022 σε επίσημη τελετή στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου και στην οποία παρευρέθησαν ο Μακαριώτατος Αρχιεπισκόπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο Πρόεδρος του Φιλολογικού Συλλόγου κ. Βασίλειος Κωνσταντινόπουλος (Καθηγητής Πανεπιστημίου και Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής), ο κ. Γεράσιμος Ζώρας (Καθηγητής Πανεπιστημίου), ο κ. Γεώργιος Σπανός (Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου), η κ. Τζίνα Καλογήρου  (Καθηγήτρια Πανεπιστημίου) και ο κ. Σταύρος Σταύρου (Φιλόλογος  –Λογοτέχνης). 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων υπογράμμισε ότι η διάκριση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά βραβεύσεων που έχει αποσπάσει ο κ. Κωσταγιάννης καταδεικνύοντας τη μακρόχρονη και σημαντική του συνεισφορά στον πολιτισμό. Τόνισε επίσης, ότι το έργο του ως Πρόεδρου του Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδειάς είναι μακρόχρονο και πολυδιάστατο και έχει συμβάλλει καθοριστικά στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου και των συμπολιτών μας.

Καταλήγοντας ο κ. Ταγκαλέγκας ευχήθηκε στον αγαπητό Γιώργο Κωσταγιάννη να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να εργάζεται και να υπηρετεί τον πολιτισμό. 

Share...

nea

Next Post

Δήμος Θηβαίων: Δωρεάν rapid tests τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, στη Δομβραίνα

Σα Νοέ 5 , 2022
O Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζει τις δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης του κορωνοϊού.  Για τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου, έχει προγραμματισθεί η διεξαγωγή δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου(rapid tests) στη Δομβραίνα της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο της Δομβραίνας και θα πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς […]

Σας ενδιαφέρουν