10ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος

Με επιτυχία και αθρόα προσέλευση σε όλες τις δρομικές κατηγορίες, πραγματοποιήθηκε ο 10ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος.

O Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος διοργανώνεται στο πλαίσιο των Τροφωνίων, από τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ) σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων.

Σκοπός του δρομικού δρώμενου είναι η αύξηση της συμμετοχής των πολιτών σε αθλητικές δραστηριότητες και η ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού κάλους της πόλης.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, συμμετείχε στις διαδικασίες εκκίνησης του ημιμαραθώνιου και στην τελετή απονομής των βραβείων.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του στον Δήμο Λεβαδέων, την διοίκηση και τους εθελοντές του ΑΚΟΛ, αλλά φυσικά και το σύνολο των συμμετεχόντων αθλητών, δήλωσε ότι ο Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος αποτελεί πια αθλητικό και πολιτιστικό θεσμό για την Λιβαδειά, καθιερώνοντας τα δρομικά αγωνίσματα στην αθλητική και πολιτιστική συνείδηση της τοπικής μας κοινωνίας. 

Συγχαρητήρια Επιστολή της Γιώτα Πούλου στο Δ.Σ. του ΑΚΟΛ για τη διοργάνωση του 10ου Τροφώνιου Ημιμαραθώνιου Λιβαδειάς

Αξιότιμε κ. πρόεδρε, 

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς, τα μέλη του ΔΣ του ΑΚΟΛ, όλους και όλες που έλαβαν μέρος στον αγώνα, τους εθελοντές και τους φορείς που συνεργάστηκαν μαζί σας για την επιτυχία του. 

Καταφέρατε με επιμονή και πολλή προσπάθεια να δημιουργήσετε αυτόν το θεσμό στην πόλη μας και να τον βελτιώνετε συνεχώς ποιοτικά αλλά και με ολοένα περισσότερες συμμετοχές. 

Συγχαίρω επίσης τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στις πρώτες θέσεις!

Καλή δύναμη στο έργο σας!

Με εκτίμηση, 

Γιώτα Πούλου

Βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Share...

nea

Next Post

«Στην Βουλή η διαμαρτυρία του Δικηγορικού Συλλόγου Λεβαδείας για την λειτουργία  της Μεταβατικής Έδρας του Εφετείου Λαμίας»

Δε Σεπ 26 , 2022
Ο βουλευτής Βοιωτίας, Γιώργος Μουλκιώτης, με κοινοβουλευτική παρέμβαση – αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης ζητά την άμεση διευθέτηση και ικανοποίηση του αιτήματος που αναφέρεται στο ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λεβαδείας. Με την παρέμβασή του, ο βουλευτής προωθεί στον αρμόδιο Υπουργό το αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Λεβαδείας όσες υποθέσεις εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Μεταβατικής έδρας […]

Σας ενδιαφέρουν