Αύριο ο “10ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς”

Αύριο το πρωί θα διεξαχθεί ο 10ος Τρφώνιος Ημιμαραθώνιος Λιβαδειάς, με την συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από την πλατεία Λάμπρος Κατσώνης.

Τρεις είναι οι διαδρομές των 21.1k – 10k – 5k ενώ θα διεξαχθεί και αγώνας 2000μ για παιδιά.

Το σήμα της εκκίνησης θα δοθεί τις ώρες:

Πρόγραμμα – 09:30 “ημι” – 09:35 10Κ – 09:40 5Κ και 09:45 2000μ παιδιών

Οι διαδρομές είναι ασφάλτινες. Φέρουν πιστοποίηση από IAAF/AIMS. Οι επιδόσεις υπολογίζονται ως κριτήριο συμμετοχής στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Όλοι οι δρομείς θα παραλάβουν ως δώρο ένα εντυπωσιακό αμάνικο αντιανεμικό, ένα χρήσιμο αξεσουάρ για τις προπονήσεις μέσα και έξω από τα στάδια.

O ΑΚΟΛ ενημερώνει τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο ότι η παράδοση των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24/9 και ώρα 17:00 – 21:00 στο χώρο της εκκίνησης, στην κεντρική Γραμματεία της διοργάνωσης στη πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάππειο Λιβαδειάς), καθώς όπως επίσης και την Κυριακή από τις 07:00 στον ίδιο χώρο.

Οι εθελοντές της διοργάνωσης παρακαλούνται να προσέλθουν το Σάββατο στην κεντρική Γραμματεία της διοργάνωσης στη πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάππειο Λιβαδειάς) στις 19:00, προς ενημέρωσή τους.

Share...

nea

Next Post

«Όχι» από το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων στη μεταφορά των απορριμμάτων δήμων της Εύβοιας στον ΧΥΤΑ Θήβας – Ψήφισμα και από την Κοινότητα Ξηρονομής

Σα Σεπ 24 , 2022
Την έντονη αντίδρασή του στην απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη μεταφορά των απορριμμάτων Δήμων της Εύβοιας στον ΧΥΤΑ Θήβας εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων, το οποίο έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε κατά πλειοψηφία να πολεμήσει την απόφαση του υπουργείου και να μην επιτρέψει την εναπόθεση […]

Σας ενδιαφέρουν