Τρέξτε για να… τρέξετε στον 5ο Ξενοδάμειο Αντίκυρας! Κλείνουν οι συμμετοχές την Τετάρτη 28/9

1 min read

Όλοι τρέχουν για τον 5ο Ξενοδάμειο στην Αντίκυρα! Το γνωστό σύνθημα «και τώρα τρέχουμε» βρίσκει κυριολεκτικά εφαρμογή για τον αγώνα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου!

Δρομείς τρέχουν για να προλάβουν την έγγραφή τους που λήγει την Τετάρτη 28/9 ενώ όσοι έχουν ήδη κάνει την εγγραφή τους τρέχουν και προετοιμάζονται για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι εθελοντές τρέχουν για να προλάβουν να έχουν στην εντέλεια όλα τα πόστα. Χορηγοί, προμηθευτές και τοπικοί επαγγελματίες όλων των κλάδων, τρέχουν για να παρουσιάσουν μια όμορφη εικόνα της Αντίκυρας και της φιλοξενίας.

Τρέχουν όλοι οι άνθρωποι των διοργανωτών έχουν συσπειρωθεί γύρω από τον “ΑΑΑ Ξενόδαμος” και τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας και ετοιμάζουν τις λεπτομέρειες ώστε να παρουσιάσουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση αφού έχουν θέσει τον πήχη πολύ ψηλά.

Παράλληλα η μεγάλη ανταπόκριση των δρομέων έχει δημιουργήσει έναν «γλυκό» πονοκέφαλο και μια έντονη κινητικότητα στην τοπική κοινωνία που έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται στον τόπο τους για μια άρτια διοργάνωση.

  • Οι εγγραφές κλείνουν στις την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 14:00 και μπορείτε μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας Ε Δ Ω σε μία από τις διαδρομές:
  • 12χλμ. Αγώνας ΦΙΛΙΑΣ Ανδρών – Γυναικών
  • 5χλμ. “Ν Μίχου” Ανδρών – Γυναικών και Μαθητών/τριών Λυκείου
  • 1,2χλμ.“Νικήτας” Αγώνας μαθητών/τριών και συνοδών χωρίς όριο ηλικίας
  • Πληροφορίες στο www.xenodamos.gr.

Ο 5ος Ξενοδάμειος δρόμος θα διεξαχθεί στην Αντίκυρα Βοιωτίας την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική πλατεία της Αντίκυρας στις 09:30 ενώ διοργανωτές είναι η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ «ΞΕΝΟΔΑΜΟΣ» σε συνεργασία με τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε

www.xenodamos.gr        https://www.facebook.com/xenodamios/

ΒΙΝΤΕΟ 

https://youtube.com/watch?v=xnBr5YbqJCk%3Ffbclid%3DIwAR2YTm60PI0UJhplTUeaiGzwGel9P1dOowrn9uPgv028wM-f4GhiuwpZtnQ

Share...

Διαβάστε επίσης...