Δωρεάν παραχώρηση χρήσης κτηρίου στο Σύλλογο των Απανταχού Παροριτών “Οι Άγιοι Θεόδωροι”

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων, Γιάννης Ταγκαλέγκα, επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος, κ. Θεόδωρος Καλοπήτας, του Μορφωτικού – Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου των Απανταχού Παροριτών και φίλων αυτών «Οι Άγιοι Θεόδωροι».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά της υπ’ αριθμ. πρωτ. 15191/2022 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Λεβαδέων, σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η δωρεάν παραχώρηση, διάρκειας πέντε (5) ετών, χρήσης από τον εν λόγω Σύλλογο του κτηρίου του πρώην Δημοτικού Σχολείου Παρορίου για να χρησιμοποιηθεί ως χώρος πολιτιστικών και επιμορφωτικών δράσεων και στη συνέχεια μελετήθηκε το αντίστοιχο προς υπογραφή συμφωνητικό.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, κατόπιν υπογραφής του σχετικού συμφωνητικού, ευχήθηκε στο Σύλλογο των Απανταχού Παροριτών «Οι Άγιοι Θεόδωροι» αλλά και στο φίλο Θοδωρή Καλοπήτα να συνεχίσουν τη διοργάνωση αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων συμβάλλοντας στη διατήρηση  των παραδόσεων και στην προαγωγή της πολιτιστικής κληρονομιάς και έθεσε τον εαυτό του σύμμαχό τους.

Share...

nea

Next Post

Με απόφαση Σκρέκα τα σκουπίδια της Εύβοιας στο ΧΥΤΑ Θήβας

Πε Σεπ 22 , 2022
To πράσινο φως έδωσε με την υπογραφή του, ο υπουργός Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας, γιαμεταφορά απορριμμάτων από τους δήμους της Εύβοιας στο ΧΥΤΑ Θήβας, αγνοώντας την ομόφωνη απόφαση των τεσσάρων δήμων (Θηβαίων, Τανάγρας, Αλιάρτου-Θεσπιέων και Λοκρών) που αντιτίθενται στη μεταφορά των σκουπιδιών από την Εύβοια στο ΧΥΤΑ Θήβας.Τον Υπουργό Περιβάλλοντος επισκέφθηκαν […]

Σας ενδιαφέρουν