Στην γιορτή λήξης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς η Γιώτα Πούλου

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου συμμετείχε στην  γιορτή λήξης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς και παρακολούθησε τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες των μαθητών.

Μετά την λήξη της γιορτής η κα Πούλου δήλωσε

Θέλω να συγχαρώ τις μαθήτριες και τους μαθητές καθώς και τους εκπαιδευτικούς για την προσπάθειά τους και να ευχηθώ δύναμη στους γονείς που αγωνίζονται να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης και εκπαίδευσής τους. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς κ. Χ. Σύρο και τη Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου κα. Χ. Μαγγέρα για τη συνεργασία τους και κυρίως γιατί έκαναν πράξη τη συμπερίληψη. 

Εύχομαι σε όλους υγεία, καλό καλοκαίρι και την επόμενη σχολική χρονιά να συναντηθούμε στο νέο κτήριο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς που κατασκευάζεται στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς, το οποίο μελετήθηκε και εντάχθηκε για χρηματοδότηση στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Στερεάς Ελλάδας  με προϋπολογισμό 1.930.000 ευρώ, από την προηγούμενη δημοτική αρχή, μετά από τις κοινές προσπάθειες της διευθύντριας, των εκπαιδευτικών και των γονέων. 

Share...

nea

Next Post

«ΛΑΡΚΟ: Επιβεβαιώνεται το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Άμεση απόσυρση της τροπολογίας για απολύσεις των εργαζομένων.»

Τε Ιούν 15 , 2022
Ο βουλευτής Βοιωτίας και Τομεάρχης Εργασίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Γιώργος Μουλκιώτης, τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης νομοσχεδίου Υπ. Οικονομικών για το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, επικεντρώνοντας στις τελευταίες εξελίξεις στην ΛΑΡΚΟ.  Κύρια σημεία της τοποθέτησης ήταν: ​Οι πολίτες εδώ και χρόνια ακούν για την ανάπτυξη και […]

Σας ενδιαφέρουν