Επίσκεψη Πούλου στην Π.Υ. Βοιωτίας

Συνάντηση με το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βοιωτίας, Πύραρχο Σίμο Αποστόλου και το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς Αντιπύραρχο Κωνσταντίνο Πούλο, είχε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου, προκειμένου να ενημερωθεί για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της υπηρεσίας, εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου.

Οι Διοικητές αναφέρθηκαν στο σοβαρό πρόβλημα της υποστελέχωσης που χειροτερεύει από τις αποχωρήσεις λόγω των συνταξιοδοτήσεων.

Ο Διοικητής του Νομού κ. Αποστόλου επεσήμανε επιπλέον, την έλλειψη κτηριακής υποδομής και εξοπλισμού της Διεύθυνσης Βοιωτίας.

“Τα ακραία καιρικά φαινόμενα της κλιματικής κρίσης, απαιτούν την οργάνωση και χρηματοδότηση των κρατικών Υπηρεσιών, τη συνεργασία των αρμόδιων φορέων και την υπεύθυνη στάση των πολιτών για να επιτυγχάνεται η πρόληψη και η διαχείριση των καταστροφικών φαινομένων” τονίζει σε δήλωση της η κ. Πούλου.

Share...

nea

Next Post

 Στην γιορτή λήξης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς η Γιώτα Πούλου

Τρ Ιούν 14 , 2022
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου συμμετείχε στην  γιορτή λήξης του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς και παρακολούθησε τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες των μαθητών. Μετά την λήξη της γιορτής η κα Πούλου δήλωσε Θέλω να συγχαρώ τις μαθήτριες και τους μαθητές καθώς και τους εκπαιδευτικούς για την προσπάθειά τους και να ευχηθώ δύναμη στους […]

Σας ενδιαφέρουν