Μήνυμα  Γιώτας Πούλου για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου

Η υποχώρηση της Ελλάδας κατά 38 θέσεις στον Παγκόσμιο Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου για το 2022 σε σχέση με το 2021, που δημοσίευσε σήμερα η διεθνής οργάνωση «Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα», δεν αφήνει κανένα περιθώριο εορτασμού της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Ελευθεροτυπίας για την κυβέρνηση Μητσοτάκη! 

Οι πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη περιλαμβάνουν διώξεις δημοσιογράφων και εμπόδια στη δημοσιογραφική έρευνα, χειραγώγηση με λίστες Πέτσα, ολιγωρία στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Γ. Καραϊβάζ, εξόντωση της αντίθετης γνώμης, και λογοκρισία με την σκανδαλώδη νομοθέτηση για «ψευδείς ειδήσεις»!

Η υπερσυγκέντρωση των ΜΜΕ σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα και η ασφυκτική εποπτεία των κρατικών μέσων απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου, έχουν κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Η Ελευθερία του Τύπου σε κάθε χώρα είναι δείκτης δημοκρατίας και κράτους δικαίου!

Share...

nea

Next Post

22ος  Ευχίδειος Άθλος

Τρ Μάι 3 , 2022
Στις 6 & 7 Μαΐου 2022 θα διεξαχθεί ο αυθεντικός 22ος  Ευχίδειος Άθλος, όπου θα περιλαμβάνει τους εξής 3 αγώνες: 215χλμ Πλαταιές – Δελφοί – Πλαταιές 107,5χλμ Δελφοί – Πλαταιές 55χλμ Αρβανίτσα – Πλαταιές Όλοι οι αγώνες θα έχουν τερματικό σταθμό τις ιστορικές Πλαταιές και δει εκείνος των 215χλμ θα διεξαχθεί στα χνάρια του Ευχίδα ο οποίος […]

Σας ενδιαφέρουν