Το αδιαχώρητο στην πλαζ της Παραλίας Διστόμου!

Bynea

25/06/2025

Κατάμεστη η παραλία Διστόμου σήμερα Τετάρτη, καθώς κάτοικοι και επισκέπτες αναζήτησαν ανάσα δροσιάς στον καύσωνα!

Το σκηνικό στην πλαζ της Παραλίας Διστόμου θύμιζε… Σαββατοκύριακο, παρόλο που διανύουμε καθημερινή. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα και η καθιερωμένη “απογευματινή αργία” της Τετάρτης για τα εμπορικά καταστήματα έφεραν στην παραλία πολλούς λουόμενους, όχι μόνο από τους γύρω οικισμούς αλλά και από το εσωτερικό της Βοιωτίας.

Φυσική ομορφιά και αναβαθμισμένες υποδομές

Αρκετοί από τους επισκέπτες σχολίασαν θετικά την αποκατάσταση του βοτσαλωτού κατά μήκος της ακτής, που είχε υποστεί ζημιές από τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις. Το φυσικό τοπίο επανήλθε στην πρότερη καλή του κατάσταση χάρη στις παρεμβάσεις του Δήμου.

Επιπλέον, έτοιμη φαίνεται να είναι και η ράμπα πρόσβασης ΑμεΑ δίπλα στο Λιμεναρχείο, καθώς σήμερα Τετάρτη το συνεργείο συντήρησης ολοκλήρωσε τις εργασίες και αποχώρησε νωρίς το μεσημέρι.

Οργάνωση και καθαριότητα

Η πλαζ διαθέτει σταθερές ψάθινες ομπρέλες σε όλο της το μήκος, προσφέροντας σκιά στους λουόμενους, ενώ φέτος έγινε και αναβάθμιση των δοχείων απορριμμάτων χάρη σε χορηγία της εταιρείας ΑτΕ. Σημειώνεται ότι υπάρχουν ξεχωριστά δοχεία για κοινά απορρίμματα και για ανακυκλώσιμα υλικά, γεγονός που διευκολύνει την καθαριότητα και προωθεί την οικολογική συνείδηση.

Η Παραλία Διστόμου αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά δημοφιλής και λειτουργική επιλογή για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Με φυσική ομορφιά, καθαρές υποδομές και φροντίδα για την προσβασιμότητα και την ανακύκλωση, αποτελεί ιδανική καλοκαιρινή απόδραση — ιδιαίτερα όταν το θερμόμετρο παίρνει την ανηφόρα.

Share...

Bynea