Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας  Κώστας Μπακομήτρος συναντήθηκε  με τον Νέο Διοικητή Νοσοκομείου Θηβών Γιάννη Κατσαγκόλη

Τον νέο υποδιοικητή του νοσοκομείου Θηβών κ. Ιωάννη Κατσαγκόλη καλωσόρισε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Κωνσταντίνος Μπακομήτρος και του ευχήθηκε για την ανάληψη καθηκόντων του.  Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων στο πλαίσιο καλής και αγαστής συνεργασίας με αποκλειστικό γνώμονα την υγεία των πολιτών. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε επίσης με τη νέα διευθύντρια ιατρικής υπηρεσίας κα Νικολέτα Μπερναλή και έλαβε γνώση των προβλημάτων του νοσοκομείου τόσο των νοσηλευτικών όσο και των διοικητικών. Κοινός στόχος η αναβάθμιση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Κωνσταντίνος Μπακομήτρος -μεταξύ άλλων- δήλωσε: «Ευχήθηκα στον νέο Διοικητή καλή επιτυχία στο έργο του και τον ενημέρωσα ότι θα βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία για την επίλυση τυχόν προβλημάτων. Ευχαριστώ θερμά όλους τους εργαζόμενους υγειονομικούς για την πολύτιμη προσφορά τους και την καθημερινή εξυπηρέτηση των ασθενών.» 

Share...

nea

Next Post

Νέα απάντηση Ταγκαλέγκα σε Καραμάνη: “δυστυχώς η άγνοια αποτελεί μεταβλητή…”

Πε Απρ 27 , 2023
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας  προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση: «Καταρχάς χαίρομαι που ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης έμαθε εν τέλει ότι υπήρχε αίτημα καθαρισμού των ποταμών και των ρεμάτων του Δήμου Λεβαδέων προς την Περιφερειακή Διοίκηση, αλλά και ότι γνωρίζω το νομικό πλαίσιο της αυτοδιοίκησης. Κατά δεύτερον αντιλαμβάνομαι ότι η […]

Σας ενδιαφέρουν