Νέο, σύγχρονο γήπεδο αντισφαίρισης ξεκινά στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Σχηματαρίου “Ευάγγελος Δεπάστας 

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 υπεγράφη η σύμβαση του έργου με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ» μεταξύ του Δημάρχου Τανάγρας, Βασίλη Περγάλια και  του νόμιμου εκπροσώπου της ανάδοχης εταιρείας με την επωνυμία «HELLASOD Α.Ε.», που πρόεκυψε μετά από την διενέργεια διεθνούς ηλεκτρονικού ανοικτού δημοσίου διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 178.219,00 πλέον ΦΠΑ και η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από ιδίους πόρους του Δήμου Τανάγρας.

Σύμφωνα με τη μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, η προμήθεια αφορά στη δημιουργία ενός σύγχρονου χώρου άθλησης και συγκεκριμένα ενός γηπέδου αντισφαίρισης (τένις) στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Σχηματαρίου “Ευάγγελος Δεπάστας.

Η παρούσα σύμβαση για την εν λόγω προμήθεια ορίζεται στο μέγιστο διάστημα έξι μηνών (6) από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο Δήμαρχος κ. Περγάλιας δηλώνει ότι: «Συνεχίζουμε με έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας και βελτιώνουν την καθημερινότητά τους, τα οποία αποτελούν προτεραιότητά μας. Με την υπογραφή της σύμβασης υλοποιούμε μια πάγια δέσμευση μας. 

Αξιοποιούμε πόρους και διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις για την βελτίωση των συνθηκών άθλησης και των υποδομών του Δήμου μας. 

Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου θα καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων για υπαίθρια αθλητική δραστηριότητα, με ασφάλεια. Οι επενδύσεις στον αθλητισμό και στην παιδεία είναι επενδύσεις για το μέλλον του τόπου και το μέλλον των παιδιών μας».

Share...

nea

Next Post

Απεργία στη ΔΕΥΑΘ κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού

Δε Μαρ 20 , 2023
Οι εργαζόμενοι στη Δημοτική  Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Θήβας, με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 20 Μαρτίου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού. Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν: Σχεδόν εν κρυπτώ και στη σκιά του δυστυχήματος στα Τέμπη, η Κυβέρνηση, με τρία νομοσχέδια, προχωρά και ανοίγει το δρόμο για ιδιωτικοποίηση του […]

Σας ενδιαφέρουν