Ανάπλαση παλαιού γηπέδου Κοινότητας Θεσπιών

Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Αλιάρτου – Θεσπιέων κο Γεώργιο Π. Ντασιώτη η σύμβαση ανάπλασης του κοινόχρηστου χώρου τουπαλαιού γηπέδου της κοινότητας Θεσπιών προϋπολογισμού 170.000 Ευρώ. Η χρηματοδότηση γίνεται από το Πράσινο ταμείου καιίδιους πόρους του Δήμου.

Η ανάπλαση προβλέπει τη δημιουργία ενός χώρου αναψυχής με έμφαση τις αθλητικές δραστηριότητες. Ως εκ τούτου ενσωματώνονταιοι υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις και εκτός του πρασίνου και του αστικού εξοπλισμού που θα τοποθετηθεί, θα εγκατασταθούνκαι υπαίθρια όργανα εκγύμνασης.

Ο Δήμαρχος μετά την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε « Δημιουργούμε ένα χώρο αναψυχής στην κοινότητα των Θεσπιών που τον έχειιδιαίτερη ανάγκη και για τον επιπλέον λόγο πως ακριβώς γύρω του υπάρχουν τέσσερα Σχολεία που θα τον χρησιμοποιήσουν. Ο χώροςαυτός προβλέπεται να αποκτήσει, πράσινο, ασφαλή αστικό εξοπλισμό, υπαίθρια όργανα  εκγύμνασης και ενσωμάτωση τωνυφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων. Κατασκευάζουμε ένα όμορφο πάρκο που θεωρώ ότι θα αξιοποιηθεί στο έπακρο από τουςμικρούς, αλλά και μεγάλους δημότες μας.»

Share...

nea

Next Post

<strong>Για πρώτη φορά η Π.Σ.Ε. στην έκθεση FOODEXJAPAN, που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο BIGSIGHT στο Τόκυο της Ιαπωνίας</strong>

Τε Μαρ 15 , 2023
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOODEX JAPAN που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο BIG SIGHT στο Τόκυο της Ιαπωνίας από τις 7 έως και τις 10 Μαρτίου 2023. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ήταν η μοναδική Περιφέρεια που συμμετείχε στην εν λόγω έκθεση και έλαβε εξαιρετικές […]

Σας ενδιαφέρουν