Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους πολίτες της Τουρκίας και Συρίας από τον Δήμου Λεβαδέων

1 min read

Ο Δήμος Λεβαδέων ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, όπως κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές και ιατροφαρμακευτικό υλικό(παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί κ.ά.), που θα αποσταλούν στους πολίτες της Τουρκίας και της Συρίας που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς, καλεί τους δημότες να επιδείξουν για ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη τους προς το συνάνθρωπο, όπως έχουν πράξει και στο παρελθόν.

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8/2/2023 και Πέμπτη 9/2/2023 και ώρες 08:00 – 14:00 στο κτίριο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Λιβαδειάς (Δωδεκανήσου 5). Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνείτε στο τηλ. 22610 – 24984.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας σημειώνει ότι με οδύνη παρακολουθούμε την πρωτοφανούς μεγέθους ανθρώπινη τραγωδία, όπου έχουν χάσει τη ζωή τους χιλιάδες συνάνθρωποί μας και δεκάδες χιλιάδες ακόμη έχουν βρεθεί στο δρόμο έχοντας χάσει τα πάντα μετά τους φονικούς σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία. Αποτελεί υποχρέωση όλων μας να σταθούμε στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού των δύο χωρών παρέχοντας τη βοήθεια μας.

Share...

Διαβάστε επίσης...