Καθαρισμός της δεξαμενής ύδρευσης Θεσπιών – Λεονταρίου. Πιθανή δυσκλειτουργία στην υδροδότηση

Σε συνέχεια προηγούμενων  ανακοινώσεων, για τον καθαρισμό των δεξαμενών ύδρευσης, ενημερώνουμε πως ολοκληρώθηκε οκαθαρισμός της κεντρικής δεξαμενής των γεωτρήσεων  της Δ.Ε.Θεσπιέων, στη θέση Κεφαλάρι, καθώς και η δεξαμενή διανομής στηνΆσκρη  και του Νεοχωρίου,χωρίς να δημιουργηθούν ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα  στην υδροδότηση των Κοινοτήτων.

Σήμερα, θα γίνει καθαρισμός της δεξαμενής ΘΕΣΠΙΏΝ-ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ (στο παλαιό γήπεδο Θεσπιών)  καιπιθανόν θα ΥΠΑΡΞΕΙ δυσλειτουργία στην υδροδότηση των εν λόγω Κοινοτήτων. 

Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων έχει εγκρίνει δαπάνη καθαρισμού των δεξαμενών ύδρευσης και οι εργασίες γίνονται κατόπιν σχετικήςενημέρωσης. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που γίνεται ο καθαρισμός των δεξαμενών επιλέχθηκε λόγω της μειωμένης ζήτησηςνερού, που συνεπάγεται λιγότερο ή καθόλου χρόνο διακοπής της ύδρευσης.

Ζητούμε την κατανόηση των Δημοτών μας.

Share...

nea

Next Post

«Απαιτείται άμεση ενίσχυση των Μονάδων του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. στη Βοιωτία»

Πε Ιαν 19 , 2023
Ο βουλευτής Βοιωτίας ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής,Γιώργος Μουλκιώτης προέβη σε κοινοβουλευτική παρέμβαση – ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με την οποία ζητά την ενίσχυση των Μονάδων του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.) στη Βοιωτία. Στην ερώτηση επισημαίνεται ότι το Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε. – που έχει διαχρονικά πολύ σημαντικό ρόλο στην προσφορά […]

Σας ενδιαφέρουν