Μήνυμα Δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα για τα Χριστούγεννα

Αυτές οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, που γιορτάζουμε τη Γέννηση του Θεανθρώπου, αποτελούν μια ευκαιρία για να λάβουμε τα αισιόδοξα μηνύματα που φέρουν και να γεμίσουμε τις καρδιές μας με αγάπη, ελπίδα και πίστη.

Είναι μέρες χαράς και ξεγνοιασιάς που θα περάσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Ωστόσο, δεν ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Γινόμαστε αλληλέγγυοι και προσφέρουμε ώστε όλοι να ζήσουμε όμορφες στιγμές. Η προσφορά στον συνάνθρωπο μάς βοηθάει να καλλιεργούμε αξίες όπως η αλληλεγγύη, ο σεβασμός, η σύνεση και η υπομονή, να ενισχύουμε την ενσυναίσθηση και να συμβάλλουμε στην πρόοδο και την εξέλιξη της κοινωνίας μας.

Έχουμε περάσει δύσκολες μέρες τα τελευταία δύο χρόνια βιώνοντας την υγειονομική κρίση του COVID -19 και στη συνέχεια την ενεργειακή και οικονομική κρίση. Δυσκολίες υπήρχαν και υπάρχουν πολλές. Καλούμαστε καθημερινά να δώσουμε τον αγώνα μας και να ανταποκριθούμε σε αυτές. 

Παραμένουμε αισιόδοξοι και δρούμε με υπομονή και επιμονή. Τις φετινές γιορτές με περισσότερο φως και χρώμα αποκτούμε θετική ενέργεια και συνεχίζουμε!

Εύχομαι σε όλες και όλους σας Καλά Χριστούγεννα με Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία!

Share...

nea

Next Post

Οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες των φορολογουμένων πριν φύγει το 2022

Δε Δεκ 26 , 2022
Το 2022 φεύγει σε λίγες ημέρες και οι φορολογούμενοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού υπάρχουν μία σειρά από εκκρεμότητες που θα πρέπει να κλείσουν απέναντι στην φορολογική αρχή, ώστε να μην βρεθούν αντιμέτωποι με δυσάρεστες συνέπειες, όπως για παράδειγμα οι επιπλέον φόροι, τα πρόστιμα, αλλά και η επιστροφή […]

Σας ενδιαφέρουν