Δήμος Θηβαίων: Γιορτές και στις… γειτονιές της Θήβας με την υποστήριξη της ELPEDISON

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη αρχίσει και η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου πλησιάζει. Εκτός από το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, φέτος ο Δήμος Θηβαίων φρόντισε ώστε να είναι όμορφες και οι υπόλοιπες συνοικίες της πόλης. Χάρη στην ευγενική χορηγία της ELPEDISON, δύο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δένδρα γεμάτα με χιλιάδες λαμπιόνια τύπου LED έχουν τοποθετηθεί στις πλατείες σε Τάχι και Πυρί, δύο από τις μεγαλύτερες συνοικίες της πόλης της Θήβας. Να σημειωθεί ότι ο φωτεινός στολισμός των δύο χριστουγεννιάτικων δένδρων έχει γίνει με λαμπάκια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Παράλληλα, η συνοικία των Αγίων Θεοδώρων δεν έμεινε… παραπονεμένη, καθώς έχει τοποθετηθεί φωτεινό συντριβάνι στην Κρήνη του Οιδίποδα.

«Η «καρδιά» μιας πόλης δεν χτυπάει μόνο στο κέντρο της αλλά και στις γειτονιές της. Γι’ αυτό και φροντίσαμε για την τοποθέτηση και φωταγώγηση των δύο χριστουγεννιάτικων δένδρων στο Τάχι και στο Πυρί, ώστε το εορταστικό κλίμα να υπάρχει σε κάθε συνοικία, σε κάθε Κοινότητα σε κάθε χωριό του Δήμου Θηβαίων. Για μία ακόμη χρονιά η εταιρεία ELPEDISONστέκεται αρωγός στις προσπάθειές μας, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.

Share...

nea

Next Post

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Πα Δεκ 23 , 2022
Δυνάμει της υπ’ αριθμ. 35/2022 αποφάσεως του Ειρηνοδικείου Λιβαδειάς (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας) όπως δημοσιεύτηκε στις 20-12-2022, εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις στο καταστατικό του σωματείου με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΗΞΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ» και διακριτικό τίτλο «Α.Σ. ΡΗΞΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ» που εδρεύει στη Λιβαδειά, Βοιωτίας και εκπροσωπείται νομίμως, ειδικότερα τροποποιήθηκαν τα επιμέρους άρθρα 1,3,4,6,10,12,15,16,18,23, […]

Σας ενδιαφέρουν