Επίσκεψη του Δημάρχου Θηβαίων στο ΣΔΕ Φυλακών Ελεώνα

Σήμερα, Πέμπτη 22/12/2022 ο Δήμαρχος Θηβαίων, κος Γιώργος Αναστασίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο κο Γιώργο Παπασπύρου επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Φυλακών Ελεώνα, οι μαθήτριες του οποίου έπαιξαν στη θεατρική παράσταση «Αγέλαστη Πολιτεία». 

Στην παρακολούθηση της παράστασης παρευρέθη και ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης, κος Γιώργος Μακρής.  Οι κρατούμενες που είχαν οργανώσει την παράσταση, και στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου εορτασμού – παρουσίασαν «καλικάντζαρους» και άλλες εκπλήξεις προς τους θεατές. 

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Θηβαίων αντάλλαξε ευχές και συνεχάρη τους ιθύνοντες τόσο για τη συνολική προσπάθεια επανένταξης των κρατουμένων όσο και για την οργάνωση της δομής εν γένει. Παράλληλα, έδωσε έμφαση στη σημασία της εκπαίδευσης ως εφόδιο για την κοινωνική επανένταξη.

Share...

nea

Next Post

Πραγματοποίηση του “Προκαταρκτικού Εργαστηρίου για μετανάστες και εμπλεκόμενους φορείς” του Ευρωπαϊκού Προγράμματος MUST-a-Lab

Πε Δεκ 22 , 2022
Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «MUlti-STakeholder Labs for migrants and stakeholders (MUST-a-Lab): Εργαστήρια πολλαπλών φορέων για μετανάστες και εμπλεκόμενους φορείς» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, στο Παλιό Δημαρχείο, το Προκαταρκτικό Εργαστήριο για μετανάστες και εμπλεκόμενους φορείς.   Στο Εργαστήριο συμμετείχαν 25 άτομα συνολικά, μετανάστες και φορείς από τον τομέα της υγείας, της […]

Σας ενδιαφέρουν