32η Χορωδιακή Συνάντηση της Μικτής Χορωδίας ΔΟΘ

1 min read

Με μια ξεχωριστή χορωδιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Οργανισμού Δήμου Θηβαίων γιόρτασε τα 32 χρόνια από την ίδρυσή της.

Εκτός από τη Μικτή Χορωδία ΔΟΘ, στην 32η Χορωδιακή Συνάντηση συμμετείχαν η Χορωδία «Λίγεια» του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Γρεβενών, η Χορωδία Μουσικού Ομίλου Στυλίδας και η Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Κασσάνδρειας «Η Κασσάνδρα». Οι χορωδίες ερμήνευσαν τραγούδια από διάφορους μουσικοσυνθέτες(Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Βαμβακάρη), καθώς και παραδοσιακά και τραγούδια της Μικράς Ασίας.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, καλωσορίζοντας όλες τις χορωδίες που συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση έκφρασης τέχνης και πολιτισμού. «Η μουσική εμψυχώνει και εμπνέει, η μουσική δρα ευεργετικά στις ψυχές των ανθρώπων, σαν βάλσαμο. Και σε εποχές δύσκολες όπως αυτές που διανύουμε, χρειαζόμαστε ένα «φάρμακο» να ανακουφίζει την ψυχή μας, μια καλλιτεχνική οικογένεια να μας ενώνει. Πραγματικά σας ευχαριστούμε γι’ αυτή τη μουσική πανδαισία, η οποία εξυψώνει και αναβαθμίζει την πόλη μας. Θερμά συγχαρητήρια για τη διοργάνωση μιας τόσο εξαιρετικής εκδήλωσης, κι ένα θερμό «ευχαριστώ» στη δική μας, Μικτή Χορωδία του ΔΟΘ, που τόσα χρόνια αποτελεί «φάρο» πολιτισμού και πνεύματος για τη Θήβα», ανέφερε ο Δήμαρχος Θηβαίων στον χαιρετισμό του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Βοιωτίας, κ. Γιώργος Μουλκιώτης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Εύα Τζουβελέκη, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργος Παπασπύρου, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, κ. Νίκος Κοβάνης, ο αντιδήμαρχος Πλαταιών, κ. Αλέξης Φίλης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κ. Ηλίας Τραμπάκουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, κ. Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς και πλήθος κόσμου.

Share...

Διαβάστε επίσης...