Νέα δημοτική σύμβουλος Λεβαδέων η Μάχη Καλέα

Στο Γραφείο του Δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα, κατόπιν της σχετικής έγγραφης πρόσκλησης με αρ. πρωτ. 21520/30.11.2022, προσήλθε σήμερα η αναπληρωματική Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Λεβαδέων από τον επιλαχόντα συνδυασμό Δ’ «Λαϊκή Συσπείρωση Λιβαδειάς» κ. Ανδρονίκη (Μάχη) Καλέα – Καρούζου. 

Μετά την παραίτηση του κ. Νικολάου Μπαρμπέρη του Ευαγγέλου από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου από τον επιλαχόντα συνδυασμό Δ’ «Λαϊκή Συσπείρωση Λιβαδειάς» πραγματοποιήθηκε η τέλεση της ορκωμοσίας του νέου μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λεβαδέων. κ. Ανδρονίκης (Μάχης) Καλέα – Καρούζου.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας καλωσόρισε την κ. Καλέα και της ευχήθηκε να έχει δύναμη και υπομονή με την ανάληψη των νέων καθηκόντων της.   

Share...

nea

Next Post

Εκδήλωση του Δήμου Λεβαδέων και της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού

Κυ Δεκ 4 , 2022
Στο πλαίσιο εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντισμού, όπως έχει θεσπιστεί η 5η Δεκεμβρίου, ο Δήμος Λεβαδέων και η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης πραγματοποίησαν σήμερα, στις 12:00, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μας ανοιχτή εκδήλωση προς όλους τους πολίτες.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ειδικά εκπαιδευμένα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης […]

Σας ενδιαφέρουν