Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας κοντά στις ευάλωτες κοινωνικά  ομάδες που πλήττονται

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης,  στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) συνεχίζει τη δράση της, παραμένοντας κοντά στις ευάλωτες κοινωνικά  ομάδες που πλήττονται. 

Προϊόντα ξηρά, νωπά (τυροκομικά), οπωρολαχανικά, ΒΥΣ,  θα παραδοθούν  στα καθορισμένα σημεία διανομής των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης (Δήμος Λεβαδέων, Δήμος Θηβαίων, Δήμος Αλιάρτου- Θεσπιέων, Δήμος Τανάγρας, Δήμος Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Δήμος Ορχομενού) προκειμένου να διανεμηθούν στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ/ΚΕΑ, με τη συμβολή  των υπευθύνων  διανομής  των εταίρων , τηρουμένων των μέτρων δημόσιας υγείας. 

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν από τον οικείο  Δήμο  τους για την  ώρα  και τον τόπο  που πρέπει να προσέλθουν  για την παραλαβή των προϊόντων.

Η διανομή των προϊόντων θα ξεκινήσει την Τρίτη 8-11-2022και θα  ολοκληρωθεί την Παρασκευή  11-11-2022 σε όλους τους Δήμους της Π.Ε. Βοιωτίας, σύμφωνα με το παρακάτω   πρόγραμμα:

 8 -11-2022 ΤΡΙΤΗ  :  Δήμος Θηβαίων

9-11-2022    ΤΕΤΑΡΤΗ   :  Δήμος Θηβαίων, Δήμος Διστόμου – Αράχωβας -Αντίκυρας

10 -11-2022     ΠΕΜΠΤΗ    :  Δήμος Λιβαδειάς, Δήμος Τανάγρας 

11-11-2022ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  :   Δήμος Ορχομενού, Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων

Share...

nea

Next Post

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα MyΘέρμανση για την υποβολή αιτήσεων

Δε Νοέ 7 , 2022
Ανοιξε πριν από λίγο η ηλεκτρονική πλατφόρμα MyΘέρμανση της ΑΑΔΕ, για την υποβολή των αιτήσεων ώστε οι δικαιούχοι, που υπολογίζονται σε περίπου 1,3 εκατομμύριο νοικοκυριά, να λάβουν το επίδομα θέρμανσης για την περίοδο 2022-2023. Το ύψος του επιδόματος κυμαίνεται από 100 – 1.600 ευρώ, ενώ η πρώτη πληρωμή είναι προγραμματισμένη […]

Σας ενδιαφέρουν