Επίσκεψη Γιώτας Πούλου στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς

Η Βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου συναντήθηκε με τα μέλη της Τριμελούς Επιτροπής Ιατρών κα Ειρήνη Κατσίπη και Κωνσταντίνο Πλιακοστάμο και στη συνέχεια συνοδευόμενη από το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λιβαδειάς κα Ελίζα Γεωργαντά με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς, την Πρόεδρο κα Ζωή Τζούβαλη, την Γραμματέα κα Ευαγγελία Κλάδου και τον Ταμία κ Κωνσταντίνο Σαράφη, για να ενημερωθεί από κοντά για το σοβαρό περιστατικό του black out στο Νοσοκομείο, την αποκατάσταση της βλάβης και άλλα προβλήματα της λειτουργίας του.

Η κα Πούλου δήλωσε

Η υποστελέχωση του Νοσοκομείου αλλά και της Τεχνικής Υπηρεσίας καθώς και οι μετακινήσεις υγειονομικού προσωπικού  εγκυμονούν κινδύνους για τους νοσηλευόμενους ασθενείς.

 Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς έχει υποχρέωση να ενημερώνει τους φορείς και τους πολίτες και να διεκδικεί μαζί τους ό,τι χρειάζεται  για την άρτια λειτουργία του Νοσοκομείου Λιβαδειάς αλλά και όλων των δομών υγείας του Νομού μας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει πολιτικές που υπονομεύουν την Δημόσια Υγεία και την ασφάλεια των πολιτών.

Θα αγωνιστούμε μαζί με τους εργαζόμενους και την κοινωνία για ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Share...

nea

Next Post

Η Ν.Ε. Βοιωτίας και ο Βουλευτής Γιώργος Μουλκιώτης επισκέφθηκαν Κέντρα Υγείας και Νοσοκομεία του Νομού Βοιωτίας

Σα Οκτ 29 , 2022
Στα πλαίσια πανελλαδικής δράσης του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, κλιμάκια της Νομαρχιακής Επιτροπής Βοιωτίας μαζί με τις Τοπικές Οργανώσεις και το βουλευτή του νομού κ. Μουλκιώτη προχώρησαν σε επισκέψεις σε Κέντρα Υγείας και Νοσοκομεία του νομού.  Αναλυτικότερα πραγματοποιήθηκαν οι εξής επισκέψεις: 18/10: Περιφερειακό Ιατρείο Ορχομενού 21/10: Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου 25/10: […]

Σας ενδιαφέρουν