Νέο φορτηγό, υψηλών προδιαγραφών, με γερανό και αρπάγη απέκτησε ο Δήμος Τανάγρας

Ένα νέο, σύγχρονο φορτηγό απέκτησε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Τανάγρας, αξίας 204.600,00 ευρώ, με πιστώσεις από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών και ιδίους πόρους.

Πρόκειται για ένα καινούργιο ανατρεπόμενο φορτηγό με γερανό και αρπάγη, καθαρού μεταφερόμενο φορτίου περίπου 9 τόνων, το οποίο θα ενισχύσει τη συνεχή προσπάθεια της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου.

Το υψηλών προδιαγραφών φορτηγό διαθέτει γερανό και αρπάγη, που λειτουργούν ακόμη και με τηλεχειρισμό, μπορεί να συλλέξει τόνους ογκωδών κλαδεμάτων αλλά και πάσης φύσεως στερεών απορριμμάτων, δίνοντας έτσι στους εργαζόμενους στην καθαριότητα, μεγάλες επιχειρησιακές δυνατότητες.
Επίσης, το νέο φορτηγό παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στους χειριστές του, αφού είναι πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα και αισθητήρες, που μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα πρόκλησης οποιουδήποτε ατυχήματος.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας, δηλώνει ότι:

“Συνεχίζουμε σταθερά την προσπάθεια ενίσχυσης του στόλου οχημάτων των Υπηρεσιών μας με την απόκτηση ενός νέου, φορτηγού με αρπάγη, το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά στην πρακτική αντιμετώπιση θεμάτων της καθημερινότητας, κυρίως στον τομέα της Καθαριότητας και του Πρασίνου.

Με τον  συνεχή  εξοπλισμό και την αναβάθμιση των οχημάτων, ενισχύουμε την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πολίτες, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουμε τις συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων του Δήμου μας.

Η προμήθεια του εν λόγω φορτηγού  εντάσσεται στον συνολικό δημοτικό σχεδιασμό, για την ενίσχυση αλλά και ανανέωση του στόλου των υπηρεσιών μας, ο οποίος μετά την απαξίωση πολλών ετών, αναβαθμίζεται τα τελευταία χρόνια συνεχώς και αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή Τανάγρας.”

Share...

nea

Next Post

Οι ρωσικές κατοχικές αρχές της Χερσώνας συγκροτούν τοπικές πολιτοφυλακές

Δε Οκτ 24 , 2022
Η διορισθείσα από τους Ρώσους διοίκηση της περιοχής της Χερσώνας στην Ουκρανία δήλωσε σήμερα ότι οργανώνει ντόπιους άνδρες σε μονάδες πολιτοφυλακής. Σε μια ανακοίνωση μέσω της εφαρμογής Telegram, οι κατοχικές αρχές δήλωσαν πως οι άνδρες έχουν την “ευκαιρία” να ενταχθούν σε μονάδες εδαφικής άμυνας εφόσον επιλέξουν να παραμείνουν στη Χερσώνα […]

Σας ενδιαφέρουν