Συνάντηση Πούλου με το Σύλλογο Γονέων του Μουσικού Σχολείου Λιβαδειάς

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Λιβαδειάς και συγκεκριμένα την Πρόεδρο, Όλγα Μπάκα, και την Αντιπρόεδρο, Αγγελική Καστρίτη, είχε η βουλευτής Γιώτα Πούλου προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα λειτουργίας του σχολείου.

“Η προσθήκη των απαραίτητων χώρων αιθουσών και αιθουσών ατομικών μαθημάτων και η διαμόρφωση του προαύλιου χώρου, που καθυστερούν εδώ και 3 χρόνια, πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα για τις ανάγκες των 90 πλέον μαθητών” τόνισε η κ. Πούλου.

Επίσης συζητήθηκαν τα θέματα χρηματοδότησης για τον εξοπλισμό (μουσικά όργανα), τη δωρεάν διανομή βιβλίων από το Υπουργείο Παιδείας, αλλά και την πρόσθετη χρηματοδότηση από την Σχολική Επιτροπή για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου.

Το Μουσικό Σχολείο που Ιδρύθηκε το 2017 με το ΦΕΚ 2057/15/06/2017 και ξεκίνησε τη λειτουργία του το σχολικό έτος 2018-2019, αποτελεί πλέον θεσμό στα εκπαιδευτικά, αλλά και πολιτιστικά δρώμενα του Νομού μας.

Share...

nea

Next Post

Η Protergia επενδύει στην έρευνα και στην καινοτομία για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας

Πε Οκτ 20 , 2022
Εν μέσω μίας δύσκολης συγκυρίας για την Ευρώπη, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο, η μείωση του ενεργειακού κόστους καθίσταται πλέον αναγκαιότητα. Ειδικά τα παλιά κτίρια και οι μη συντηρημένες κτιριακές εγκαταστάσεις συχνά αυξάνουν σημαντικά τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας. Συνεπώς, η ενεργειακή αναβάθμιση αποτελεί παράγοντα μείωσης της ενεργειακής κατανάλωσης των […]

Σας ενδιαφέρουν