Έκλεισε το υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ. στην Δόμβραινα

1 min read

Με επανειλημμένες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, ο βουλευτής Βοιωτίας, Γιώργος Μουλκιώτης,ζητούσεεξηγήσεις για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος ΕΛ.ΤΑ. στην Δομβραίνα. 

Η Κυβέρνηση ενεργώντας αντιθεσμικά, παρά τον κανονισμό της Βουλής και αδιαφορώντας για τους πολίτες του πρώην Δήμου Θίσβης, αρνήθηκε  να απαντήσει.

Προχώρησε με χαρακτηριστική αλαζονεία στο κλείσιμο του Υποκαταστήματος ΕΛΤΑ Δομβραίνας. 

Αδιαφορεί ότι τα 5 χωριά του τέως Δήμου Θίσβης, Ελλοπία, Ξηρονομής, Δομβραίνα, Θίσβη, Χώστια, οι παραλιακοί οικισμοί της περιοχής Σαράντι, Αγ. Νικόλαος,  Αλυκή  και η Βιομηχανική περιοχή Θίσβης από αύριο θα στερηθούν πλήρως τις πολύτιμες παρεχόμενες υπηρεσίες από τα ΕΛ.ΤΑ. Δομβραίνας. 

Αγνοεί ότι το κατάστημα Δομβραίνας, εξυπηρετούσε πολλές εκατοντάδες συνταξιούχους, που λαμβάνουν ταχυδρομικά τις συντάξεις τους στο σπίτι, εκατοντάδες πολίτες  που χρησιμοποιούν τα ΕΛ.ΤΑ. για να στείλουν και να λάβουν επιστολές,  δεδομένου μάλιστα ότι η περιοχή έχει σημαντικό αριθμό ξενιτεμένων συμπατριωτών, ενώ πολίτες  χρησιμοποιούσαν τα ΕΛ.ΤΑ. για να στείλουν και να λάβουν αντικείμενα γρήγορα και φθηνά. 

Είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση, όντας αποκομμένη από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, όχι μόνο δεν παίρνει μέτρα για την ανακούφισή τους, αλλά συνεχίζει να δυσχεραίνει περαιτέρω την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν, υποβαθμίζοντας και στερώντας τις δημόσιες υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα.  

Υλοποιεί το σχέδιό της, υπηρετώντας δεσμεύσεις και συμφέροντα, για να συνεχίσει την ιδιωτικοποίηση και των υπηρεσιών που παρείχαν τα ΕΛΤΑ.

Share...

Διαβάστε επίσης...