Σήμερα το ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδας

Λαμία-Λεβαδειακός: Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα αναζητούν Λαμία και Λεβαδειακός σε αγώνα για την 6η αγωνιστική της Super League, που θα διεξαχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» σήμερα στις 19:30.

Οι δυο ομάδες δεν έχουν πετύχει ακόμη νίκη ενώ οι Βοιωτοί θα παραταχθούν και με νέο προπονητή, τον Γιάσμινκο Βέλιτς, αντί του Γιάννη Ταουσιάνη.

Η Λαμία παρουσιάζει αρκετά καλό πρόσωπο φέτος, αλλά δυσκολεύεται να σκοράρει και γι’ αυτό ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη. Ο Τζιανλούκα Φέστα ελπίζει πως οι νέες μεταγραφές θα βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι, με τον Μποάκιε να βρίσκει δίχτυα σε φιλικό ματς και να αφήνει υποσχέσεις.
Βελτιωμένο περιμένουν τον Λεβαδειακό οι φίλοι του, ελπίζοντας πως η αλλαγή προπονητή θα λειτουργήσει θετικά.

Share...

nea

Next Post

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση “BEYOND”

Σα Οκτ 1 , 2022
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση “BEYOND”, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις της “ΔΕΘ HELEXPO” και φιλοξένησε στο περίπτερό της καινοτόμες επιχειρήσεις, ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς φορείς της Στερεάς Ελλάδας. Η έκθεση “BEYOND” αποτέλεσε και φέτος σημείο αναφοράς για τις τεχνολογικές εξελίξεις, φιλοξενώντας τις μεγαλύτερες εταιρείες, φορείς και οργανισμούς από τουλάχιστον 30 […]

Σας ενδιαφέρουν