Ο Λεβαδειακός συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός συμμετέχει στην 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022 και για μία ακόμα φορά βρέθηκε δίπλα στους μαθητές της πόλης μας.

Αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές μας Παναγιώτη Λιάγκα, Γιώργο Νίκα, Αλφρέδο Μεχία και Παναγιώτη Συμελίδη, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του Λεβαδεικού, κ.Νίκο Καραγιαννίδη, βρέθηκαν σε τρία σχολεία της Λιβαδειάς, το 7ο, το 8ο και το 10ο Δημοτικό.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές μας και τον κ.Καραγιαννίδη για τις αξίες και τα οφέλη του Αθλητισμού, τόσο για τη σωματική υγείας, όσο και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Παράλληλα σε κάθε σχολείο δώρισε η ομάδα μας συμβολικά και από μία μπάλα, για τις δραστηριότητες των παιδιών.

Share...

nea

Next Post

Σήμερα το ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδας

Σα Οκτ 1 , 2022
Λαμία-Λεβαδειακός: Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα αναζητούν Λαμία και Λεβαδειακός σε αγώνα για την 6η αγωνιστική της Super League, που θα διεξαχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» σήμερα στις 19:30. Οι δυο ομάδες δεν έχουν πετύχει ακόμη νίκη ενώ οι Βοιωτοί θα παραταχθούν και με νέο προπονητή, τον Γιάσμινκο Βέλιτς, αντί του […]

Σας ενδιαφέρουν