Στο Δικηγορικό Σύλλογο Λιβαδειάς η Γιώτα Πούλου


Η Βουλευτής Γιώτα συναντήθηκε την Παρασκευή, με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λιβαδειάς Βασίλη Δαλαμάγκα, όπου συζήτησαν για τα προβλήματα του κλάδου και γενικότερα για το ενδεχόμενο κατάργησης της Μεταβατικής Έδρας του Ποινικού Εφετείου Λαμίας που λειτουργεί στη Λιβαδειά.
Η βουλευτής μετά την συνάντηση δήλωσε: «Η εκδίκαση πολλών υποθέσεων στην έδρα της Λαμίας αντί της Λιβαδειάς αναιτιολόγητα, δημιουργεί πολλά προβλήματα μετακίνησης και εξόδων των συμπολιτών και των συνηγόρων τους και αυξάνει την ανησυχία μας για την κατάργηση της έδρας στη Λιβαδειά.
Ταυτόχρονα διεπίστωσα την εγκατάλειψη του Δικαστικού Μεγάρου, που χρήζει άμεσων επισκευών στη στεγανότητα της οροφής αλλά και στη συντήρηση του συστήματος θέρμανσης.
Θα είμαστε σε επικοινωνία για την εξέλιξη και δεσμεύτηκα να αναδείξω τα θέματα στη Βουλή»

Share...

nea

Next Post

Το πραγματικό κόστος των δήθεν «επιδοτήσεων» για το ρεύμα

Κυ Σεπ 25 , 2022
«δειλοί, μοιραῖοι κι ἄβουλοι ἀντάμα! προσμένουμε, ἴσως, κάποιο θάμα!» Οι πιο πάνω στίχοι του Κώστα Βάρναλη γράφτηκαν ακριβώς πριν έναν αιώνα, ταιριάζουν όμως απόλυτα στα όσα ζούμε με το θέατρο του παράλογου, που εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο παίζεται στις αγορές ηλεκτρισμού. Οι «μοιραίοι» είναι ασφαλώς τόσο η Ελληνική όσο κι οι […]