Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

1 min read

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων, Γιάννη Ταγκαλέγκα, επισκέφθηκε σήμερα, στις 7 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με σκοπό να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και απαιτούν κοινή δράση και παρέμβαση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ως πρώτο και πολύ σοβαρό πρόβλημα αναφέρθηκε το ενεργειακό ζήτημα που πρόκειται να επιφέρει ένα υψηλό κόστος στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και θέρμανσης στα σχολεία. Επίσης, αναφορά έγινε στις σχολικές μονάδες και συγκεκριμένα σε ελλείψεις που παρουσιάζουν οι σχολικές υποδομές, οι οποίες απαιτούν άμεση παρέμβαση. Τέλος, επισημάνθηκαν και οι αυξημένες ανάγκες των σχολείων για καθαριότητα και απολύμανση λόγω του διευρυμένου ωραρίου καθώς και της αναγκαιότητας συμμόρφωσης των σχολείων με συγκεκριμένους κανόνες υγιεινής. 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, αφού άκουσε προσεκτικά όλα όσα ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης είχε να καταθέσει, δήλωσε ότι ο Δήμος θα αναλάβει την ευθύνη και τη δράση ώστε οι μαθητές να διαθέτουν ό,τι κρίνεται απαραίτητο για τη συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ωστόσο, ο κ. Ταγκαλέγκας τόνισε, ότι η συνεργασία τους, τη δεδομένη σχολική χρονιά, είναι επιτακτική λόγω των δυσκολιών που αναμένονται ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα για τους μικρούς μαθητές. Τέλος, τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με δύναμη και υπομονή. 

Share...

Διαβάστε επίσης...