Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων προς τον κ. Δήμο Τριπηλόπουλο για τη διάκρισή του στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Μεταμοσχευμένων και Νεφροπαθών στην Οξφόρδη

1 min read

Στις 20 Αυγούστου του 2022, αναχώρησε η Εθνική Αποστολή Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων για να συμμετάσχει στους αντίστοιχους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες που διοργάνωσε η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων και διεξήχθησαν στην Οξφόρδη της Αγγλίας από την 21η έως την 28η Αυγούστου. Η Εθνική Ελλάδος αποτελούνταν από 21 αθλητές και αθλήτριες ανάμεσα στους οποίους και ο βραβευμένος συντοπίτης μας, ο κ. Δήμος Τριπηλόπουλος.

Ο κ. Δήμος Τριπηλόπουλος κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στο throwball καθώς και να κατακτήσει την 4η θέση στα 100μ. και την 4η θέση στα 200μ. ηλικιακής ομάδας 40 – 49 χρονών. Ο ίδιος τονίζει ότι οι μεταμοσχευμένοι και οι νεφροπαθείς έχουν στη ζωή μια δεύτερη ευκαιρία και μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα θετικά που προσφέρει ο αθλητισμός. Δήλωσε, επίσης, ότι στην προσπάθειά τους αυτή θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη η στήριξή τους από χορηγούς καθώς και από το ίδιο το κράτος.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάνννης Δ. Ταγκαλέγκας εκφράζει τα θερμά του

συγχαρητήρια στον κ. Τριπηλόπουλο για τη συμμετοχή του και τις διακρίσεις του επικροτώντας κάθε προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων καθώς και επιδιώκοντας την ενίσχυση της ενημέρωσης για τη σημαντικότητα της δωρεάς οργάνων και μυελού των οστών σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Share...

Διαβάστε επίσης...