Συνάντηση Ταγκαλέγκα με τον πρόεδρο του ΣΠΟΑΚ Σταμάτη Χαλβατζή

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.), κ. Σταμάτη Χαλβατζή.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν θέματα για την προστασία του περιβάλλοντος και του θαλάσσιου χώρου του Κορινθιακού Κόλπου, καθώς και για την προώθηση της τουριστικής προβολής.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λεβαδέων, κ. Ιωάννης Αποστόλου, όπως και ο Προϊστάμενος του Αυτοτελούς τμήματος Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού, κ. Ανδρέας Σταματάκης.

Ο κ. Ταγκαλέγκας δήλωσε ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα εξακολουθήσει να συμμετέχει ενεργά στις δράσεις του Σ.Π.Ο.Α.Κ, αφουγκράζοντας τις ανησυχίες και τις επιστημονικές τεκμηριώσεις των μελών του, όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος σε στεριά και θάλασσα.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του, τονίζοντας ότι οι ενέργειες για την ανάδειξη και την διασφάλιση του φυσικού χώρου, οφείλουν να συνεχιστούν και να ενταθούν, αναφέροντας ότι είναι βέβαιος ότι ο Σ.Π.Ο.Α.Κ θα συνεχίσει να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό το εγχείρημα.

Share...

nea

Next Post

Παγκόσμια ανησυχία: Η Κίνα άρχισε τα στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν - «Προετοιμάζεται για πόλεμο» η Ταϊβάν

Πε Αυγ 4 , 2022
Οι ένοπλες δυνάμεις της Κίνας άρχισαν σήμερα γυμνάσια ευρείας κλίμακας σε τομείς γύρω από την Ταϊβάν, ανέφερε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.Πρόκειται για τις μεγαλύτερες κινεζικές αεροπορικές και ναυτικές ασκήσεις που έχουν οργανωθεί ποτέ γύρω από τη νήσο, η οποία έχει δική της κυβέρνηση αλλά το Πεκίνο θεωρεί αποσκιρτήσασα επαρχία […]