Το Εργατοϋπαλληλικό κέντρο επαρχίας Λιβαδειάς στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς συνεχίζοντας έμπρακτα να είναι στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και να στηρίζει το δίκαιο αγώνα τους, θα είναι παρόν στο Συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 στην Αθήνα, (Πλατεία Συντάγματος ώρα 10 το πρωί).
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες της Επαρχίας μας να δώσουν παρόν στο Συλλαλητήριο την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, γιατί ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων μας.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σταματήσει την εγκληματική πολιτική ενάντια στους εργαζόμενους στην ΛΑΡΚΟ
Την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 και ώρα 7.30΄το πρωί θα αναχωρήσει λεωφορείο από την Πλατεία Λ.Κατσώνη ( Ζάππειο) Λιβαδειάς, για την ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά στη Αθήνα.
Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος μπορούν να το δηλώσουν στο τηλέφωνο:
22610 28344 – Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, μέχρι την Πέμπτη 28/7/2022 και ώρα 2.00΄ το μεσημέρι.

Share...

nea

Next Post

«Στα χαρτιά» παραμένει η ολοκλήρωση της Επαρχιακής Οδού Νιχωρακίου – Τανάγρας 

Τρ Ιούλ 26 , 2022
Ο βουλευτής Βοιωτίας,​ Γιώργος Μουλκιώτης, με ερώτηση σε συνδυασμό με αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών & Μεταφορών, ζητά απαντήσεις για την πορεία εργασιών της Επαρχιακής Οδού Νιχωράκι – Τανάγρα. Στην ερώτηση επισημαίνεται ότι η ανακατασκευή της επαρχιακής οδού Νιχωράκι – Τανάγρα είχε σκοπό την  κατασκευή  σύγχρονου οδικού δικτύου, που αναβαθμίζει την […]

Σας ενδιαφέρουν