Επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πάνου Σκουρλέτη στον δήμο Τανάγρας

Τη Δευτέρα 18/7/2022 επισκέφθηκε τον δήμο Τανάγρας ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ και πρώην υπουργός Πάνος Σκουρλέτης, συνοδευόμενος από τη βουλευτή Γιώτα Πούλου και αντιπροσωπεία μελών της τοπική οργάνωσης.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από το ΚΥ Σχηματαρίου όπου διαπιστώθηκε η εγκατάλειψη στο κτίριο και στις υποδομές, η υποστελέχωση, αλλά και οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ακολούθως επισκέφτηκε τα γραφεία της Οργάνωσης Μελών του δήμου Τανάγρας.

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης ήταν η πλατεία του Δηλεσίου όπου ήταν κεντρικός ομιλητής στην πολύ πετυχημένη και μαζική πολιτική συγκέντρωση φίλων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα «Κρίση ακρίβειας οι απαντήσεις της Αριστεράς».

Την εκδήλωση άνοιξε ο Συντονιστής της Οργάνωσης Μελών Δ. Τανάγρας Άγγελος Σπύρου, χαιρετισμό απηύθυναν ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Βοιωτίας Γιάννης Ηλίας και η βουλευτής Γιώτα Πούλου.

Ο Π. Σκουρλέτης στην ομιλία του έθεσε θέματα και ερωτήματα γύρω από τα ζητήματα της ακρίβειας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της προοδευτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολούθησαν γόνιμος διάλογος με τοποθετήσεις και ερωτήματα από τους συμμετέχοντες.

Η επίσκεψη τελείωσε με συνεστίαση.

Share...

nea

Next Post

Τα Εργατικά Κέντρα της Στερεάς στηρίζουν τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Τε Ιούλ 20 , 2022
ΛΑΡΚΟ ΑΝΟΙΧΤΗ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Τη Δευτέρα 18 Ιούλη 2022, στον κινηματογράφο «ΙΛΙΟΝ» στον οικισμό […]