Δωρεάν δρομολόγια για θαλάσσια μπάνια και προς την παραλία του Αγίου Βασιλείου

Μας το ζητήσατε, το προσπαθήσαμε και το κάναμε πράξη! 

    Επανεκτιμώντας τις ανάγκες των δημοτών του Δήμου Θηβαίων και λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα να συμπεριληφθεί και η παραλία του Αγίου Βασιλείου στο πρόγραμμα δωρεάν δρομολογίων για θαλάσσια μπάνια, ο Δήμος Θηβαίων, μέσω της Δημοτικής Κοινωφελους Επιχείρησης Δήμου Θηβαίων (ΔΗΚΕΘ), επεκτείνει την προσφορά για δωρεάν μετακινήσεις προς παραλίες του Δήμου, με τροποποίηση των δρομολογίων της γραμμής τρία προς Λιβαδόστρα.

   Έτσι λοιπόν, από την Πέμπτη 21 Ιουλίου, τα δρομολόγια της τρίτης γραμμής τροποποιούνται και διαμορφώνονται ως εξής: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, η τρίτη γραμμή θα εξυπηρετεί όσους επιθυμούν τη μεταφορά από Θήβα προς την παραλία της Λιβαδόστρας Δ.Ε. Πλαταιών, ενώ κάθε Πέμπτη και Παρασκευή η μεταφορά θα γίνεται προς την παραλία του Αγίου Βασιλείου της Δ.Ε. Πλαταιών.

Να υπενθυμίσουμε ότι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή η γραμμή 1 προς τις παραλίες Αγίου Νικολάου και Αλυκής εξυπηρετεί και τους κατοίκους της Δ.Ε. Βαγίων.

    Μετά και τη νέα αλλαγή, τα δωρεάν δρομολόγια για θαλάσσια μπάνια θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τον συνημμένο πίνακα, εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών, μεταφέροντας τους δημότες στις παραλίες Σαράντι, Άγιο Νικόλαο, Αλυκή, Λιβαδόστρα και Άγιο Βασίλειο.

Όλες οι μετακινήσεις είναι δωρεάν και μετ’ επιστροφής.

   Οι οικονομικοί πόροι της συγκεκριμένης δράσης αντλούνται εξ ολοκλήρου από τα τέλη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας των Δημοτικών Ενοτήτων Θίσβης και Πλαταιών. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που υλοποιείται από τη ΔΗΚΕΘ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που αφορούν την Κοινωνική Προστασία-Αλληλεγγύη και κατόπιν παρότρυνσης των αντιδημάρχων των Δ.Ε. Θίσβης και Πλαταιών και των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Θηβών.

*Επισημαίνεται ότι τα δρομολόγια προς και από τις παραλίες θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Share...

nea

Next Post

ΕΛΣΤΑΤ: Στα 10.432.481 άτομα ανέρχεται ο πληθυσμός της Ελλάδας - Μείωση 3,5% έναντι του 2011

Τρ Ιούλ 19 , 2022
Σε 10.432.481 άτομα ανέρχεται ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας, με βάση την απογραφή 2021 από την ΕΛΣΤΑΤ, και είναι μειωμένος κατά 3,5% ή κατά 384.005 άτομα σε σύγκριση με την απογραφή του 2011, όταν είχε καταγραφεί πληθυσμός 10.815.197 ατόμων. Οι γυναίκες ανέρχονται σε 5.357.232 άτομα και αποτελούν το 51,3% του […]

Σας ενδιαφέρουν