Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο  “Town by the River Festival”

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου, το 1ο  “Town by the River Festival”, το χρονικό διάστημα 1 – 3 Ιουλίου, στην ευρύτερη περιοχή της Κρύας και στο Ανοιχτό Θέατρο Λιβαδειάς.

Το 1ο “Town by the River Festival” περιείχε εκδηλώσεις, δράσεις, ενημερώσεις, παρουσιάσεις, εκθέσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα από συλλόγους και πολιτιστικούς φορείς, καλλιτέχνες και δημιουργούς τις πόλεις μας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιάννης Ταγκαλέγκας, ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και όσους συνέδραμαν και στήριξαν την πραγματοποίηση του φεστιβάλ. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Πολιτιστικό Καλλιτεχνικό Σύλλογο «Αναπνοή» για την εξαιρετική διοργάνωση.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων εξέφρασε την χαρά του για την επιτυχία του εγχειρήματος της συνδιοργάνωσης και δήλωσε ότι θα είναι πάντα αρωγός σε προσπάθειες που προάγουν τον πολιτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη , αναδεικνύοντας το ποτάμι της Έρκυνας ως τον πυρήνα της πολιτιστικής πρότασης της Λιβαδειάς.


Ο Δήμος Λεβαδέων, ως συνδιοργανωτής, στήριξε εξ’ αρχής το 1ο ΄΄Town by the River Festival΄΄. 

Share...

nea

Next Post

Ο Δήμος Λεβαδέων φιλοξενεί για 2η συνεχή χρονιά το Basketball Camp

Πε Ιούλ 7 , 2022
Ο Δήμος Λεβαδέων φιλοξενεί στην πόλη της Λιβαδειάς για 2η συνεχή χρονιά το Basketball Camp (για ηλικίες 6 – 16 ετών) που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Συγκεκριμένα, από τις 11 έως και τις 16 Ιουλίου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να συμμετάσχουν στο camp, υπό τις έμπειρες και πολύτιμες οδηγίες του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή […]

Σας ενδιαφέρουν