Τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Λεβαδέων από τον “Κένταυρο Λιβαδειάς”

Σήμερα, 24 Ιουνίου 2022, κατά την επίσκεψη του Δημάρχου Λεβαδέων στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς για την έναρξη του KENTAUROS BC Summer Camp, αθλητές και μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου ΄΄Κένταυρος΄΄ προσέφεραν τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Λεβαδέων, κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα, για την συνδρομή του ίδιου και του Δήμου Λεβαδέων στην εκτέλεση του έργου του Συλλόγου.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε τον Α.Σ. ΄΄Κένταυρος Λιβαδειάς΄΄ και συνεχάρη όλα τα μέλη της ομάδας, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την επανεκκίνηση του καλοκαιρινού camp του Κενταύρου, μετά από δύο δύσκολα χρόνια πανδημικής κρίσης.

Ο κ. Ταγκαλέγκας απευθυνόμενος στους νέους αθλητές, δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αθλητικών συλλόγων και ειδικά των νέων αθλητών, στοχεύοντας στην επίλυση των προβλημάτων τους και στην ικανοποίηση των επιθυμιών τους. 

Share...

nea

Next Post

Eπίσκεψη του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κώστα Αρβανίτη στη Βοιωτία

Κυ Ιούν 26 , 2022
Την Παρασκευή 24/06/2022 επισκέφθηκε τη Βοιωτία ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ και της Ευρωπαϊκής Ομάδας της Αριστεράς “The Left” Κώστας Αρβανίτης, συνοδευόμενος από τη βουλευτή Γιώτα Πούλου και αντιπροσωπεία μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Βοιωτίας. Η επίσκεψη, συνοδεία του δημάρχου ΔΑΑ Γιάννη Σταθά, ξεκίνησε από το Μαυσωλείο του Διστόμου και συνεχίστηκε στο […]

Σας ενδιαφέρουν