Διαπρέπει η Μάγδα Μπάρλου του ΑΚΟΛ

Με τον πιο αξιοθαύμαστο τρόπο ολοκληρώθηκε η προσπάθεια των Ελληνίδων αθλητριών της αεροβικής γυμναστικής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ηλικιών στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα την 6η θέση κατέλαβαν η πεντάδα νεανίδων, όπου μέλος της είναι και η αθλήτρια του ΑΚΟ Λιβαδειάς, Μάγδα Μπάρλου, αγωνιζόμενη με τις αθλήτριες Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντίδη, Καλυβέζα Δέσποινα, Αριάδνη Γραμμένου, Μαρία Κρυσταλλία Κολιαδήμα.

Επίσης το τρίο νεανίδων κατετάγη όγδοο, όπου η  Μάγδα Μπάρλου, συμμετείχε μαζί με τις Φαίδρα Διαμαντή, Αριάδνη Γραμμένου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τρίο νεανίδων είχε ταξιδέψει λίγες μέρες πριν το παγκόσμιο, στην Μερσίνη της Τουρκίας για τους Μεσογειακούς αγώνες όπου κατέκτησαν την 2ηθέση και το ασημένιο μετάλλιο με 18.550, ολοκληρώνοντας έτσι την Ελληνική επιτυχία!

Το Δ.Σ. του ΑΚΟΛ συγχαίρει θερμά την αθλήτρια του και εύχεται πάντα επιτυχίες στη διαδρομή της.

Share...

nea

Next Post

"Χαρτοκάραβο": 'Ενα πρωτοποριακό δημιούργημα από μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας

Δε Ιούν 20 , 2022
Ένα πρωτοποριακό δημιούργημα των μαθητών της Τετάρτης τάξης παρουσιάστηκε στην καλοκαιρινή γιορτή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας. Πρόκειται για το τραγούδι με τίτλο “Χαρτοκάραβο”, το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο εργαστηρίου δεξιοτήτων με θέμα τη διαφορετικότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα, ξεκινώντας το Μάρτιο του 2022. Οι ίδιοι οι μαθητές έγραψαν τους […]

Σας ενδιαφέρουν