Πρεμιέρα του Εργασιακού Πρωταθλήματος Θήβας

Πρεμιέρα σήμερα για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Θήβας, το οποίο πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Οι πρώτοι αγώνες της… μετα-νεολαίας στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου «Ερρίκος Χατζόπουλος» διεξάγονται σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουνίου, με τους παίκτες να υπόσχονται ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και προσφέροντας στο φίλαθλο κοινό δυνατές συγκινήσεις.

Το Εργασιακό Τουρνουά διοργανώνεται από την Ένωση Συλλόγων Κάδμος και τελεί υπό την αιγίδα το Δημοτικού Οργανισμού Θήβας(ΔΟΘ) και της Ένωσης Σωματείων Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας(ΕΣΚΑΣΕ).

Σας προσκαλούμε λοιπόν σε μία ακόμη γιορτή καλαθοσφαίρισης, με τη συμμετοχή των επιχειρήσεων της περιοχής, τις οποίες κι ευχαριστούμε θερμά που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Για την καλύτερη ενημέρωση των φιλάθλων, ο EΣ Kάδμος έχει δημιουργήσει ιστοσελίδα αφιερωμένη στο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Θήβας: https://ergasiako.kadmosbc.gr/

Share...

nea

Next Post

Προγράμματα Πρόληψης της Υγείας στο Δήμο Ορχομενού

Τε Ιούν 15 , 2022
Δράσεις προληπτικής ιατρικής και κοινωνικής μέριμνας έχει προγραμματίσει ο Δήμος Ορχομενού. Συγκεκριμένα το Σάββατο 2 Ιούλιου, μέσα από τα κέντρα κοινότητας σε συνεργασία με την Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής υγείας για την Προάσπιση Προαγωγή Υγείας Ευπαθών ομάδων ο Δήμος διοργανώνει μαζικό εμβολιασμό παιδιών ηλικίας έως 15 ετών στο πλαίσιο της πρόληψης, […]