Μία ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην 100ετηρίδα Εθνικής Μνήμης απόλαυσαν οι συμμετέχοντες στο υπέροχο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Λεύκτρα!

Μία ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην 100ετηρίδα Εθνικής Μνήμης απόλαυσαν οι συμμετέχοντες στο υπέροχο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Λεύκτρα!

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, Αποστόλης Δαγδελένης, ευχαρίστησε για την πρόσκληση και την φιλοξενία τον εφημέριο του Ι.Ν. π. Κοσμά,  τα μέλη της νεοσύστατης χορωδίας της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, -ιδιαίτερα τα παιδιά -, τον χοράρχη κ. Αντώνη Τσαρουχά και τον εμπνευσμένο π. Σπυρίδωνα Βασιλάκο, κύριο ομιλητή της εκδήλωσης, που ανέλυσε με ένα μοναδικό τρόπο τους στίχους των τραγουδιών που παρουσίασε η χορωδία!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας συνεχίζει τις προσπάθειες να τιμήσει την ιστορική επέτειο και να παράγει πολιτισμό στον Δήμο Θηβαίων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Λεύκτρων, κ. Κώστας Ρόκας, η Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Λεύκτρων, κ. Κατερίνα Νόκα- Ζωγράφου, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θηβών, κ. Σωσώ Μανάρα- Μαυράκη και πολλοί φίλοι από τα Λεύκτρα.

Share...

nea

Next Post

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η Περιφέρεια Στερεάς συνεχίζουν την απαξίωση της Δ/νσης Μεταφορών της Π.Ε. Βοιωτίας, αντί να την ενισχύσουν προς όφελος των πολιτών! 

Πα Ιούν 24 , 2022
Με Ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Καραμανλή, και τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Βορίδη, η βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου και συνυπογράφουν 25 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, έφεραν για δεύτερη φορά στη Βουλή το ζήτημα της επείγουσας ενίσχυσης της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Βοιωτίας με το απαραίτητο προσωπικό!   […]

Σας ενδιαφέρουν