Καθαρισμός και αποψίλωση κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Θηβαίων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων σε αρκετά σημεία του Δήμου Θηβαίων. Τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου, σε συντονισμό με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, κ. Νίκο Κοβάνη, προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς σε εκτεταμένες παρεμβάσεις, τόσο στην πόλη της Θήβας όσο και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες(Βαγίων, Θίσβης και Πλαταιών), κόβοντας και απομακρύνοντας ξερά χόρτα, απορρίμματα και άλλα εύφλεκτα υλικά.

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος προχωράμε σε εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμού σε περιοχές ευθύνης του Δήμου, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Παρακαλούμε όμως και τους δημότες για τη δική τους συμβολή στις προσπάθειες πρόληψης των πυρκαγιών, προχωρώντας στην αποψίλωση των ιδιοκτησιών τους από ξερά χόρτα, όπως και στην απομάκρυνση τυχόν άλλων εύφλεκτων υλικών που βρίσκονται μέσα σε αυτά. Κρατάμε τον Δήμο μας καθαρό, προστατεύουμε τη δική μας ζωή και των συμπολιτών μας», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τον καθαρισμό οικοπέδων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και στα τηλέφωνα 22623-50677 και 22623-50690.

Share...

nea

Next Post

Η κακοκαιρία «Genesis» θα επηρεάσει από σήμερα τη χώρα με ισχυρές κατά τόπους βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Πα Ιούν 10 , 2022
Ένα βαρομετρικό χαμηλό που θα προσεγγίσει την Ελλάδα από τα βορειοδυτικά, θα προκαλέσει την ισχυρή κακοκαιρία “Genesis” με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές κατά τόπους βροχές και καταιγίδες, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.    Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση σήμερα, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν […]

Σας ενδιαφέρουν