Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με το 10ο ποδηλατικό γύρο Αλιάρτου

Με μια ωραία βόλτα στους δρόμους της Αλιάρτου (περίπου 7χλμ),γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων. 

Η συγκέντρωση των μικρών και μεγάλων ποδηλατών, έγινε στο χώρο του Μπάσκετ,(πίσω από το Δημαρχείο), όπου τους υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, καθώς και εργαζόμενοι του Δήμου, που βοήθησαν στην διοργάνωση.

Πριν δώσει την εκκίνηση ο Δήμαρχος ,κο Ντασιώτης Γεώργιος, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και αναφέρθηκε στην ανάγκη προστασίας του Περιβάλλοντος και στο ισχυρό μήνυμα που δίνει η χρήση του ποδηλάτου, ως μέσου μετακίνησης, αλλά και άθλησης. 

Επίσης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη διαχείριση των απορριμμάτων κα ιδιαίτερα στην ανακύκλωση που πρέπει να την ενισχύσουμε,ενώ έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους δημότες  και στους συνεργάτες του γιατί, ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία είναι πρώτος ,μεταξύ των 25 Δήμων της Στερεάς  Ελλάδας, στην καθαρή ανακύκλωση. «Αυτό, ανέφερε ο Δήμαρχος, δείχνει πως όλοι κάτι κάνουμε καλά, αλλά ταυτόχρονα ότι μπορούμε να το κάνουμε και καλύτερα. Έτσι προστατεύουμε έμπρακτα το περιβάλλον.».

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με τον Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας και συνέδραμαν στην ασφαλή διεξαγωγή της, το Α.Τ. Αλιάρτου και η Βάση Ετοιμότητας Αλιάρτου της Ε.Ε.Ε.Δ., τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, όπως επίσης και τα τοπικά bloks, Permissos.gr και Εν Όψει Αλίαρτος, για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Share...

nea

Next Post

«Άγνωστη η αξιοπιστία του ΕΚΑΒ στη Βοιωτία» 

Δε Ιούν 6 , 2022
Ο βουλευτής Βοιωτίας, Γιώργος Μουλκιώτης, κατέθεσε ξανά ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, με την οποία ζητά απαντήσεις σε σχέση με την αξιοπιστία των μεταφορικών μέσων του ΕΚΑΒ στη Βοιωτία, μετά την άρνηση του τελευταίου να απαντήσει,όπως όφειλε. Στην ερώτηση επισημαίνεται εκ νέου ότι την Παρασκευή 11-2-2022 σημειώθηκε ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα στην […]

Σας ενδιαφέρουν