Συγχαρητήρια Επιστολή Γιώτας Πούλου στη νέα Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς

Αξιότιμε κ. πρόεδρε, 

Μετά  την  διενέργεια  των αρχαιρεσιών σας, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου  Λιβαδειάς.

Σήμερα, λόγω της πανδημίας, της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης καθώς και της εργασιακής ανασφάλειας, οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που απαιτούν την ανάδειξή τους αλλά και άμεσες λύσεις. Στην κατεύθυνση αυτή  ο αγώνας όλων μας κρίνεται αναγκαίος!

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο απερχόμενο Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία μας και να σας διαβεβαιώσω για την απρόσκοπτη συνέχισή της!

Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας!

Στη διάθεσή σας, 

Με εκτίμηση,

Γιώτα Πούλου

  Βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Share...

nea

Next Post

ΕΡΓΑΤΙΚΗ  ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ  2022

Πε Απρ 28 , 2022
Το  Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά  συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Κυριακή 1η Μάη 2022.    Υλοποιούμε  την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης  των Αντιπροσώπων του ΕΚΛ στις 12/4/2022 για απεργιακή κινητοποίηση την 1η του Μάη και συγκέντρωση στην πλατεία «Εθνικής Αντίστασης» στις 10:30 πμ.     Τιμάμε τους χιλιάδες εργάτες, που πάλεψαν σκληρά σε όλο τον κόσμο, για τις μεγάλες […]

Σας ενδιαφέρουν