Συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας με το Γιάννη Ταγκαλέγκα

Το προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με το Δήμαρχο Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα, κατά την οποία τέθηκαν προς συζήτηση τα εξής θέματα :

Το θέμα που αφορά την λειτουργία της οικονομικής υπηρεσίας και τα προβλήματα που έχουν προκύψει, εξαιτίας και της δυσλειτουργικότητας του προγράμματος που χρησιμοποιείται.  Ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι είναι ενήμερος και προβαίνει στις απαραίτητες διαδικασίες για να λυθεί το ζήτημα.

Τέθηκε το ζήτημα σε σχέση με κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και δυσλειτουργίες σε σχέση με την καταβολή δεδουλευμένων υπερωριών σε συναδέλφους στον τομέα της καθαριότητας κα της πολιτικής προστασίας. Ο Δήμαρχος ζήτησε άμεση ενημέρωση για το θέμα από τους υπηρεσιακούς παράγοντες και  δεσμεύτηκε ότι θα προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί το ζήτημα και να αποζημιωθούν οι εργαζόμενοι για το χρονικό διάστημα που τυχόν εκκρεμεί.

Τα μέλη του Συλλόγου έθεσαν επίσης το ζήτημα της πλύσης των κάδων (των απορριμματοφόρων και των εξωτερικών- σταθερών) σε σχέση με τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων αλλά και των πολιτών, στο οποίο ανταποκρινόμενος αναζήτησε λύση μέσα από επικοινωνία που είχε με αρμόδιους παράγοντες και μας δήλωσε ρητά ότι θα πραγματοποιείται η πλύση των κάδων σε τακτό χρονικό διάστημα σε συνεργασία με το ΧΥΤΑ και μέχρις ότου βρεθεί άλλη , οριστική λύση , για το ζήτημα.

Τέλος, ζητήθηκε  από το σύλλογο ένας χρονικός προσδιορισμός της διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου του αμαξοστασίου (να ριχτεί πίσσα ή όποιο άλλο υλικό κρίνεται κατάλληλο), θέμα για το οποίο ο Δήμαρχος ανέφερε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, θα λυθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

Share...

nea

Next Post

Λόρδος Βύρωνας. Ένας ρομαντικός ποιητής και όχι μόνο!

Τρ Απρ 19 , 2022
Ο Λόρδος Βύρωνας, έμεινε στην ιστορία, ως ένας από τους δημοφιλέστερους βρετανούς ρομαντικούς ποιητές, μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, με μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα, εν καιρώ πολέμου. Γεννήθηκε και σπούδασε στο Λονδίνο, στις 22 Ιανουαρίου 1788. Καταγόταν από αριστοκρατική οικογένεια, μιλούσε ελληνικά, του άρεσαν πολύ τα ταξίδια και σε ηλικία 21 […]

Σας ενδιαφέρουν