Παράδοση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τον Ουκρανικό λαό

Ο Δήμος Λεβαδέων θέλοντας να βοηθήσει έμπρακτα τον πληττόμενο, από την Ρωσική Εισβολή, Ουκρανικό λαό, προέβη σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Σήμερα, 7 Απριλίου 2022, ο εκπρόσωπος του Δήμου Λεβαδέων, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννης Αποστόλου παρέδωσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τα συγκεντρωμένα αγαθά, ύστερα από συνεννόηση με το Ουκρανικό Προξενείο.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαριστεί όλους τους πολίτες και δημότες που συνέδραμαν σε αυτήν την προσπάθεια, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τον αλληλέγγυο χαρακτήρα του Δήμου μας.

Share...

nea

Next Post

Συγχαρητήρια Επιστολή Γιώτας Πούλου στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας

Πε Απρ 7 , 2022
Αξιότιμε κύριε Μπακούμη,  θα ήθελα να σας συγχαρώ για την πρόσφατη αναβάθμισή σας στην ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και για την τοποθέτησή σας ως νέου  Αστυνομικού Διευθυντή στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας.   Οι πολλαπλές κρίσεις που βιώνει η ελληνική κοινωνία δημιουργούν ανασφάλεια στους πολίτες και ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του […]

Σας ενδιαφέρουν