Συνάντηση του Δημάρχου Θηβαίων με φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων

1 min read

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου, είχε την Παρασκευή αντιπροσωπεία των φοιτητών που σπουδάζουν στο Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού, το οποίο έχει την έδρα του στη Θήβα και υπάγεται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Οι φοιτητές συζήτησαν με τον Δήμαρχο Θηβαίων τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως προς τις μετακινήσεις τους, καθώς και μια σειρά άλλων ζητημάτων που τους απασχολούν.

Είχε προηγηθεί προ ημερών συνάντηση του κ. Αναστασίου και του αντιδημάρχου Παιδείας, κ. Αναστάσιου Καμούτση, με τον αναπληρωτή πρόεδρο του Τμήματος, καθηγητή κ. Παναγιώτη Ρεκλείτη.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων δεσμεύθηκε προς τους φοιτητές ότι η δημοτική αρχή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης στα προβλήματα που έχουν ανακύψει, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει η συγκεκριμένη σχολή για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. 

Να σημειωθεί ότι το Τμήμα Διοίκησης Γεωργικών Επιχειρήσεων και Συστημάτων Εφοδιασμού αποτελεί ένα από τα τμήματα της Γεωπονικής Σχολής με σημαντικό αριθμό σπουδαστών, καθώς φέτος υποδέχθηκε 120 πρωτοετείς φοιτητές, 

Το Τμήμα ιδρύθηκε με τον Ν. 4589/29-01-2019 και η εκπαιδευτική του λειτουργία άρχισε με την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020. Ο κύκλος σπουδών του έχει ελάχιστη διάρκεια φοίτησης (10) δέκα ακαδημαϊκά εξάμηνα και οδηγεί στην απόκτηση πτυχίου μεταπτυχιακού επιπέδου.

Share...

Διαβάστε επίσης...