Δήμος Θηβαίων: Δωρεάν rapid tests την Τετάρτη, 6 Απριλίου, σε Καπαρέλλι και Λεύκτρα

O Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζει τις δράσεις πρόληψης του κορωνοϊού και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Για την Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022, έχει προγραμματισθεί η διεξαγωγή δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου(rapid tests) σε Καπαρέλλι και Λεύκτρα της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται από τις 9:00 π.μ. έως τις 12:00 μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Κοινοτικού Καταστήματος Καπαρελλίου και από τις 12:30 έως τις 2:30 μ.μ. στο Κοινοτικό Κατάστημα Λεύκτρων και θα πραγματοποιεί δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης(ΑΜΚΑ).

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι δημότες επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test μπορούν να προσέρχονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Θήβας (Πινδάρου 112), από τις 9:00 π.μ. έως τις 15:00.

Ο Δήμος Θηβαίων απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να είναι προσεκτικοί, να τηρούν τα μέτρα προστασίας, να φορούν μάσκα και να αποφεύγουν τον συνωστισμό. 

Εφαρμόζουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αποτρέπουμε τη διασπορά του κορωνοϊού κι εμβολιαζόμαστε.

Share...

nea

Next Post

Κάλεσμα του ΕΣΛ στην απεργία της Τετάρτης

Τρ Απρ 5 , 2022
Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς, καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην αυριανή πανεργατική κινητοποίηση, που διοργανώνουν τα εργατικά συνδικάτα, ενάντια στο κύμα ακρίβειας που πλήττει νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Καλεί σε συμβολικό κλείσιμο του φωτισμού των καταστημάτων από τις 10.30 έως τις 12.30, ώρες που θα είναι σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας […]

Σας ενδιαφέρουν