Ο Δήμος Λεβαδέων συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό

Ο Δήμος Λεβαδέων, στέκεται πάντα αρωγός σε ανθρώπους που δοκιμάζονται και στο πλαίσιο αυτό, αναλαμβάνει πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον πληττόμενο από τον πόλεμο Ουκρανικό λαό. 

Συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου (Δωδεκανήσου 12) από την Τετάρτη 16 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 23 Μαρτίου (εργάσιμες ημέρες) και ώρες 09:00 έως 14:00.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι τα εξής: Κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, γάλατα, κονσέρβες, φρυγανιές κ.λ.π.) παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες και υγειονομικό/φαρμακευτικό υλικό (αποστειρωμένες γάζες και επίδεσμοι, λευκοπλάστ, αλοιφές εγκαυμάτων).

Καλεί τους δημότες, που επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα, να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης του υλικού για τον δοκιμαζόμενο λαό.

Επισημαίνεται ότι τα είδη, που θα συγκεντρωθούν, θα αποσταλούν από τον Δήμο στο Ουκρανικό Προξενείο, ώστε να φτάσουν με ασφάλεια στους πολίτες της Ουκρανίας που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Share...

nea

Next Post

Να παραταθεί η ισχύς των ΔΕΕ των υποψηφίων οδηγών και να μην επιβαρυνθούν με νέο παράβολο!

Τρ Μαρ 15 , 2022
Με Ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Καραμανλή, η βουλευτής Γιώτα Πούλου και συνυπέγραψαν 38 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανέδειξε στη Βουλή την ανάγκη παράτασης ισχύος των Δελτίων Εκπαίδευσης Εξέτασης (ΔΕΕ) των υποψηφίων οδηγών που έληξαν κατά τη διάρκεια των πολύμηνων διακοπών λόγω πανδημίας στις εκπαιδευτικές και […]

Σας ενδιαφέρουν